Hovedentreprise og entreprise i København

Hovedentreprise i København

Vi er stolte Københavnere og vi varetager boligmassen i København med stor ære. Vi er de rette at kontakte såfremt I går med tanke omkring at renovere eller ombygge.

Mere end 20 års erfaring med entreprise

Vi har gennem vores mere end 20 år i branchen udført mange type opgaver for både private og erhverv indenfor hovedentreprise og entreprise. Derfor kender vi i dag også til alle de typer af faldgruber og problemstillinger, der kan opstå undervejs i et byggeprojekt, og vi ved, hvordan vi skal håndtere dem.

Som tømrer- og snedkerfirma er vi i stand til at varetage enhver tømrer- og snedkeropgave, og vi har et kompetent team af samarbejdspartnere indenfor blandt andet murer-, VVS, elektricitets- og malerbranchen. For vores kunder betyder det, at vi kan klare enhver entreprise uden problemer, herunder store såvel som små fag-, hoved- og totalentrepriser.

MED OS FÅR DU KUN ÉN KONTAKTPERSON

Når du bruger os som hovedentreprenør på dit byggeprojekt, har du kun én kontaktperson, du skal forholde dig til. Du slipper derfor for ethvert besvær med at koordinere de forskellige håndværkere og bekymre dig om at overholde tidsrammen.

Når vi står for din entreprise sørger vi for al koordinering af de nødvendige fagmænd. Vi har flere års erfaring med at holde styr på flere håndværkergrupper på én gang. Vi gør altid kun brug af faglærte håndværkere og efter gældende overenskomst.

Kontakt os i dag

SKAL VI UDFØRE DIN HOVEDENTREPRISE?

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at lade os varetage din hovedentreprise? Så kontakt os i dag. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på dit projekt, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.