Maskinsnedkeri

Lad os klare opgaven for dig med vores maskinsnedkeri

Hos WOOD ENTREPRISE ApS tilbyder vi en bred vifte af opgaver på vores maskinsnedkeri- store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Maskinsnedkeri

Vi har større maskinsnedkeri opstillet i Herlev samt uddannet maskinsnedkere til at betjene forarbejdnings maskinerne. Derved har vi mulighed for at levere højeste kvalitet samt at have fuld kontrol over hele produktionsprocessen, fra råtræ til færdige produkter.
Dette gør vi for at give den største kundetilfredshed i sidste ende.

Ved at have et internt maskinsnedkeri kan virksomheden hurtigt tilpasse sig ændringer i kundekrav og produktionsbehov. Dette kan øge virksomhedens evne til at imødekomme skræddersyede og specialiserede ordrer.

Maskinsnedkeriet styrker virksomhedens omdømme og troværdighed. Kunderne har større tillid til produkter, der er “lavet internt” og ikke outsourcet. Ligesom vi er underleverandører til mange af vores kollegaer i branchen.

Wood Entreprise har altid et større lager af tørret tømmer klar til en hver tænkelig opgave. Så hvis du har behov for et maskinsnedkeri til din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Hos Wood Entreprise kan vi bl.a. også hjælpe dig med trægulve og hovedentreprise.

Kontakt os om vores maskinsnedkeri

Har du spørgsmål om vores maskinsnedkeri? Kontakt os og hør mere om hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 39 27 57 39 eller send en mail til wood@woodaps.dk​. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.